Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
0%
Cos (gol) 0

La reducere

Vezi toate produsele

Cele mai cumparate

Vezi toate produsele

Aeroterma electrica Eltron, 3 trepte de putere, functie de aer rece/ventilator, 2000W

EL 206
50,00 RON cu TVA

Aeroterma reprezintă o modalitate de încălzire a locuinței la fel de populară ca și caloriferul electric. Aeroterma este o unitate minimalistă care utilizează o rezistență pentru a încălzi. Există actualmente pe piață aeroterme mici dar și modele mai mari echipate cu mai multe opțiuni de utilizare. Avantajul suprem al unei aeroterme este oferit de prețul scăzut de achiziție, mai mic decât o altă soluție de încălzit existentă pe piață. 

Disponibil
Livrare rapida oriunde in tara
Retur fara griji in 14 zile de la comanda
Plati securizate prin mobilPay

Aeroterma Eltron este un produs cu o putere totală de 2000W, cu protecție la supra-încălzire.

Această aerotermă este una simplă și clasică, de culoare alba, ideală pentru încălzirea locuinței odată cu instalarea sezonului rece. Protecția de supra-încălzire reprezintă o funcție specială care nu lipsește de la acest produs și poate fi cea mai potrivită alegere pentru cei care nu își doresc să investească prea mult într-un astfel de produs.

Eltron arată bine și se integrează perfect în spațiu, nu ocupă mult loc și se poate folosi și vara deoarece este prevăzută cu funcția de aer rece/ventilator. Reglarea este fluentă, iar Eltron 206 este dotată cu un element de încălzire PTC de cea mai bună calitate.