Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
0%
Cos (gol) 0

La reducere

Vezi toate produsele

Cele mai cumparate

Vezi toate produsele

Oala sub presiune Bohmann, 9L, inox

BH 3509
243,00 RON cu TVA

Datorita modului in care oala sub presiune functioneaza, aceasta asigura un gatit mult mai rapid, deoarece timpul de fierbere este unul mult mai mic, temperatura fiind si ea una mai ridicata decat in cazul oalelor conventionale, aceasta ajungand pana la 120 de grade Celsius (se intelege asadar de ce apa va fierbe mult mai repede, nu-i asa).

Disponibil
Livrare rapida oriunde in tara
Retur fara griji in 14 zile de la comanda
Plati securizate prin mobilPay

Trebuie mentionat faptul ca NU recomandam sa preparati alimente mai sensibile la temperaturile ridicate pentru care este necesar un timp relativ mic pentru prepararea in conditii optime. Atunci la ce puteti folosi oala? Ei bine, la tocanite, ciorbe, diferite preparate din carne - in principiu preparate care de obicei au nevoie de un timp de gatit care sare de 45 de minute.

Asadar, cum functioneaza mai exact o oala sub presiune? ​Principiul de baza este urmatorul: presiunea din interiorul oalei creste foarte mult, lucru ce se datoreaza mediului etans creat prin modul in care se inchide capacul, iar astfel temperaturile din interior ajung la 100 de grade Celsius si chiar sar peste, apropiindu-se chiar si de valoarea de 120 de grade Celsius.