Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
0%
Cos (gol) 0

Friteuza Airfryer aer cald XXL, 5 litri, 1400W, 200°C, 8 programe, timer 30min, acoperire antiaderenta, touchscreen

JL-06
289,90 RON cu TVA

Just Perfecto JL-06: Friteuză cu aer de 1400 W cu afișaj LED si ecran tactil - 5L

Cu Just Perfecto Airfryer XXL puteți coace sau prăji fără ulei datorită tehnologiei cu aer cald. Cu acest Airfryer de 4 litri, datorita functionarii simple, poti avea pe masa cele mai gustoase mancaruri in cel mai scurt timp si intr-un mod sanatos unde nu folosesti nici grasime, nici ulei. Cu designul său minimal, volumul de 4 litri și carcasa compactă, este un adevărat avantaj pentru tine in bucătărie.

8 programe de gatire

Temperatura poate fi setata de la 80°C la 200°C, iar datorita functiei timer se opreste automat cand este gata sau nu mai este utilizata. Airfryer-ul are, de asemenea, 8 programe de gatire în care se setează automat timpul și temperatura de gătire pentru cartofi prăjiți, carne, pește, creveți, pui, prăjituri și fructe uscate. Gătitul nu a fost niciodată mai ușor!

Usor de folosit si curatat

Airfryer este foarte ușor de utilizat fără a fi nevoie să vă amintiți comenzi complicate. Setați rapid timpul și temperatura de gătit prin intermediul sistemului de control simplu. Datorită stratului antiaderent, puteți șterge cu ușurință reziduurile de alimente și puteți curăța cu ușurință coșul. În plus, atât grila cât și coșul pot fi spălate la masina de spalat vase. În acest fel, lăsați mașina de spălat vase să facă toată treaba murdară și vă puteți așeza pe canapea după cină.

Caracteristici:

Putere: 1400 wați
Capacitate: 5 litri brut
Temperatura: 80°C-200°C
Cronometru: 0-30 minute
Se poate spăla în mașina de spălat vase
Capacitate alimentara: 4kg 
Impotriva alunecarii
Acoperire antiaderenta
Protecție împotriva supraîncălzirii

Disponibil
Livrare rapida oriunde in tara
Retur fara griji in 14 zile de la comanda
Plati securizate prin mobilPay