Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
0%
Cos (gol) 0

Aspirator VERTICAL, TURBO, CYCLONE 3in1, 1.5litri, autonomie 45 min, afisaj LED, perie iluminata, 3 accesorii

JL-19
594,90 RON cu TVA

Aspirator cu acumulator Just Perfecto 3-in-1- aspirator cu baterie fara sac - Tehnologie Cicloni - Iluminare LED - aspirator wireless - diferite atasamente - perie turbo - display LED - filtru HEPA - Dustbuster wireless - 72dB

Vă prezentăm aspiratorul fără fir Just Perfecto, cu bateria sa puternică, puterea mare de aspirare, motorul puternic, diversele accesorii, iluminarea LED și designul ergonomic, acest aspirator fără fir este cea mai bună opțiune pentru toate sarcinile casnice / de curățare / aspirare din casa ta. Indiferent dacă este greu să ajungi în locuri, locuri mai puțin luminate, covor, pete sau murdărie persistente, mașină și multe altele, poți conta pe acest aspirator.

✅ Tehnologie SMART - aspirare perfecta, concomitenta dintre motorul de mare putere si peria rotativa.

✅ Sistem 100% etans - evacueza aer curat in casa si 0 praf.

✅ Pieptane anti-incurcare - indeparteaza automat parul de pe perie.

✅ Filtru cu plasa metalica - sorteaza murdaria/parul/particulele de praf.

Libertatea în mișcare

Cu un aspirator fără fir sunteți liber să aspirați oriunde doriți, fără restricții. Puteți începe să aspirați acasă și să terminați în mașină, totul fără a fi nevoie să trageți cablul și să căutați cele mai apropiate prize. Singura priză pe care trebuie să o utilizați este stația de încărcare.

Multifuncțional

Aspiratorul vertical 3in1 este livrat la tine acasă cu cele 3 accesorii pentru toate suprafețele sau situațiile.

Perie electrică pentru podea cu iluminare LED: Aceasta este cea mai folosită parte a aspiratorului, fie că este vorba de firimituri în covor, murdăria de pe podea, păr fin de la animalele de companie sau păr în general, acesta nu va lăsa nimic în urmă. SISTEMUL INTELIGENT de anti-incurcare a parului, reduce timpul pentrecut pentru aspirare cu pana la 30%.

Perie 2 in 1: Cu acest accesoriu puteti aspira canapeaua, perdeaua, scaunul auto sau alte suprafete unde folosirea periei poate fi foarte utila. Dacă există suprafețe înalte sau înguste care necesită o perie mică, poate doriți o perie cu mâner.

Duză îngustă: pentru locuri foarte înguste, cum ar fi în spatele dulapului, între scaun și suprafața de susținere a scaunului auto, această duză va fi cu siguranță utilă. 

Specificații:

Autonomie 45 minute
2 viteze
Tehnologie CYCLONE - 14 cicloni
Recipient 1,5 litri - forta centrifuga puternica, separa murdaria, parul si praful
Sistem ciclonic puternic
Baterie litiu-ion de 22,2 V
Fără fir
Timp de încărcare: 4-5 ore
Zgomot: 72 dB
Import BELGIA

Disponibil
Livrare rapida oriunde in tara
Retur fara griji in 14 zile de la comanda
Plati securizate prin mobilPay